Hanneke Otten, Dienstverlening in Zorg

Thuiszorg zonder zorgen. Daar sta ik voor. Zelfstandig en professioneel.

 

Werkervaring

Sinds 1 mei 2009 ben ik zelfstandig zorgverlener. De jaren daaraan voorafgaand werkte in dienstverband als verzorgende Individuele Gezondheidszorg (IG) voor Woonzorgcentrum Maria Dommer in Maarssen. Ik was daar Eerstverantwoordelijke Verzorging (EVV).

 

Opleiding en vakvereniging

Na het behalen van mijn diploma als verzorgende IG deed ik diverse aanvullende opleidingen om mijn vakkennis te verbreden. Ik deed onder meer de cursus Epilepsie en de 3 D’s - dementie, depressie en delier. Ik ben lid van de vakvereniging voor verplegenden en verzorgenden V&VN. Binnen deze vereniging heb ik mij aangesloten bij de subgroepen palliatieve geneeskunde, geriatrie, decubitus en V&VN zelfstandigen.

 

Ondernemersvereniging in de zorg

Als zelfstandig ondernemer vind ik het belangrijk me te verenigen in een ondernemersvereniging in de zorg. Daarom ben ik actief betrokken bij de oprichting van een de CVZZP, de Coöperatieve Vereniging van Zelfstandige ZorgProfessionals. Ik vind het plezierig om hierover mee te denken en mee te praten. Ook vind ik het belangrijk mijn kennis te delen. Daarom schrijf ik regelmatig artikelen voor de Maarssense afdeling van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen-Vrouwennetwerk. Bijvoorbeeld over kleinschalig wonen, thuiszorg en jeugdzorg.

 

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en tuinieren. Ik vind het leuk om tuinontwerpen te maken. Verder ga ik minstens eens per jaar op wintersport. Skiën is echt mijn sport.

 

HODiZ-thuiszorg zonder zorgen